Post by treadhornviheadfa on Feb 28, 2022 12:45:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Village ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Village IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică mai multă rezistență ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Village 2022 version ▞▞▞
cel mai bun pentru timpul liber
Mă aruncă din joc
grozav
Imi place jocul asta. Mi-aș dori doar să nu coste atât de mulți bani chiar și pentru cele mai mici lucruri. Am o problemă acum că, când l-am descărcat pe noul meu telefon și am mers să-l joc, toți dragonii mei au dispărut, dar totuși nivelul meu este 47!
Va recomand dar nu țiganilor...L-ar distruge..
Este distractiv să joci.
cel mai bine mă așteptam la mai multă grafică
Bine, mi-aș dori să am mai mult spațiu pentru a explica cum jocul începe să fie nedrept după nivelul 8 pentru Dragoni. Asigurați-vă că dezactivați setările de fundal și funcționează bine. Face erori, dar nu vă va mai lăsa să raportați. Nu trebuie să ruleze nici în fundal. 2: REPARAȚI FUNCȚIA DE DEZACTIVARE SUNET!! Interferează cu alte aplicații, indiferent dacă sunetul este dezactivat sau nu! NU CHELTUI BANI ÎN APLICARE! DATELE APLICAȚIEI NU SE TRANSFERĂ. Dacă înlocuiți telefonul, statisticile privind achizițiile și jocurile se pierd
Întârzie și se oprește, nu funcționează dacă nu lucrez și încetinește
Joc tare, dar s-a întâmplat ceva, schimbarea jocului de la portret la chestia plictisitoare 3D, dacă este normal sau ceva, oricum îmi place boisul de minerit :>
60 Seconds! Reatomized Macera Oyunları jzx
este ca un mining
Îmi place sow moche I wesh it added a hydra and Neder dragon 😃😊😊
Joc
Continuă să se prăbușească ar da mai multe stele
Este un joc drăguț, dar necesită multă muncă, ar fi trebuit să citesc toate recenziile! Nu există nicio modalitate de a face upgrade atacuri, ce este cu altă companie care are același joc??
Continuă să înghețe
Sf
Ehh
Îmi amintesc când acest joc era foarte bun. cu toate acestea, pot face față tuturor schimbărilor, dar NU M voi ocupa de prăbușirea constantă. jocul are tendința de a se bloca după 5 minute sau mai puțin și chiar elimină distracția din joc.
Dau 1 stea bcs când iau o pauză și mâine se schimbă😡
Jocul se prăbușește după ce ai atins nivelul 115, poți ajuta...
Rudri
mc 1111 umed
este bine, este grozav Îmi place chestia cu mineritul, dar mi-ar plăcea să nu mai facă ca sărituri uriașe în contul de bani, cu care este puțin greu de ținut pasul, bine, dar mă descurc destul de bine, deoarece azi este prima dată când am început
Foarte inteligent, tu ești, caracterul este pierdut și un nou Dragon și încă 1640 de diamante
Dragon Village Fritidsspill hbaq
Nu am mai jucat niciodată ca acest joc înainte Acesta este al doilea joc al meu preferat
E mai bine
Cel mai prost gane vreodată
Dragon Village Priložnostne xcui
Îmi place foarte mult, este jocul super distractiv și vă rog să faceți un apdate
Dragon Village கேஷுவல் kmm
NU MERGE DW
joc minunat, iubesc, păstrează treaba bună
nu cred
super, multumesc?
Meh
Îmi place jocul, dar singurul lucru care nu îmi place este că nu ai suficiente pietre pentru a cumpăra pietre
Bunicel
Cu siguranță este foarte distractiv și să mă bucur de a fi destul de greu în luptă, dar tot ce îmi pasă este că jocul este distractiv sau nu merită sau nu așa, așa că treabă bună, continuă să faci ceea ce vei face. Are sens😂
Necesită îmbunătățiri, nu pot intra în joc, se oprește și încerc altul
Nu ca și cum ai fi dat afară din joc
E ok, joc mult mai bine! !
Este un joc grozav pentru cei cărora le plac dragonii
Ar fi fost un mic joc bun dacă ar fi explicat exact ce trebuie făcut. Nicio distracție dacă trebuie să te încurci