(iOS) Design My Home: Makeover Games ключове за проблеми с код за измама
Feb 28, 2022 12:30:13 GMT -5
Post by treadhornviheadfa on Feb 28, 2022 12:30:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Design My Home: Makeover Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Design My Home: Makeover Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключове за проблеми с код за измама ▞▞▞
▞▞▞ Design My Home: Makeover Games 2022 version ▞▞▞
Не толкова лошо и не толкова добро
Design My Home: Makeover Games ง่ายๆ omfh
Това е забавна игра за игра
Става трудно и леко скучно
Играя тази игра всеки ден, обичам я, можете да бъдете креативни и можете да упражнявате мозъка си с мини играта с думи пъзел
Много обичам тази игра, която изтеглих днес, но ми харесва играта 💕
Писна ми от 2 игри в една. Искам само да украсявам, а не да правя пъзели.
Не е много лошо. Харесай го. Надявам се да ми хареса, когато свикна
Твърде рано е за оценка, но имате само 3 избора и той избира един за вас. Изглежда, че е по-предназначена за тийнейджъри
Лесни игри за печелене на монети, направо в точката
Все още не съм играл достатъчно дълго, за да оценя тази игра.
Ще дам 5 звезди, защото тази игра всъщност е интересна, засега няма проблеми... Харесва ми факта, че мога да печеля монети много лесно като просто играя на игра с думи и количеството монети, което получих, беше много добро.
Харесайте всичко с изключение на рекламите и трябва да гледате 1, за да използвате подсказки
Просто играйте до lvl 21, след което играта замръзва, не можете да натиснете Challenge, както е поискано. веднага се отказах
Току-що започнах да играя
ConceRt O R Tenor E Toner Писаното R в концерт е мястото, където трябва да отиде моята следваща дума, последната ми дума. Пъзел 533. Видеото в YouTube показва различен вид стая със същия пъзел. Но във видеото в YouTube тенорът звучи на "t" в концерт. И показва, че последната дума, от която се нуждая, е "crone", но не работи.
Като цяло е наистина забавно, но няма какво много да се прави. Можете да направите страхотни дизайни на къща, но това ви дава избор дали искате килимът да не съвпада с останалата част от дома. Но отново, като цяло, играта е добра графика.
Току-що завърших 1-ва стая и съм много доволен от играта досега ♡♡
Мисля, че е наистина лесно😪
Засега играта е наред
Design My Home: Makeover Games ง่ายๆ vzm
Ако не мога да разбера всички думи какво да правя? Отстъпих, за да се откажа, но това ме връща веднага. 😥😅Ако не получа отговор по имейл до утре деинсталиране Няма помощ в този сайт!!
Хубаво, но е скъпо да купувате аксесоари и трябва да играем повече думи, за да получим пари
Скучно, ако искате да проектирате стаи, вземете различно приложение. Ако искате да играете игри с думи и от време на време да избирате между 3 предмета, които да поставите в стая, която е предназначена да бъде наистина претрупана, вземете това.
Дори не ми позволява да докосна бутона PLAY на CHROME OS! и това е 10-ият homemame, който опитах! И след като вляза в играта, замръзвам много!
Отслабнете, забавлявайте се и също така се учете, това е смисълът на играта ДОБРА РАБОТА👍. И плюс точка за лесни за получаване на диаманти. и добре за деца. Харесвам тази игра💙
Прекарвате около няколко секунди за изграждане и най-много време в тази глупава игра с думи. Думите не са дори истински думи като "уок" не бихме препоръчали. Вместо това бих препоръчал игра, наречена "дизайн дом".
ПОМОЩ като отворя играта и натисна play, не отива никъде. Заклещено е
Design My Home: Makeover Games 休閒 qrsj
Веднъж заредих тази игра преди и беше много добра, дадох й 4 звезди, докато играете, става все по-трудно и това е предизвикателството, но аз наистина обичам играта
Страхотно, ставай по-трудно с всяко ниво. Достигнах до 200 и нещо, но случайно го деинсталирах, благодаря, че спасих стаите си, но обичам тази игра, без пънк реклами между тях. Обичам я единственото, което бих искал да има начин да получа повече диаманти , като в къщата на думите можете да гледате един, за да получите повече диаманти, различни от този перфектен. О, ОЩЕ И ПОВЕЧЕ СТАИ, добавете възможно най-скоро, хаха, аз съм в последната стая. Сега ми е тъжно, че трябва да намеря нещо друго, но ще проверя за новите стаи, благодаря
Само три варианта за всичко. Харесвам играта на думи, но дизайнът е твърде прост.
Design My Home: Makeover Games Casual fdxh
Дотук добре! Щеше да е хубаво, ако има по-голям избор!
добре е, но искам моя дизайн. не искам водач
Galaxy Attack: Chicken Shooter Arcade yqv
Това е страхотна игра, но бързо свършвате без монети.