(Android) The Myth Seekers 2: The Sunken City koodid suurendavad žetoone
Feb 28, 2022 12:27:18 GMT -5
Post by treadhornviheadfa on Feb 28, 2022 12:27:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Myth Seekers 2: The Sunken City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Myth Seekers 2: The Sunken City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid suurendavad žetoone ▞▞▞
▞▞▞ The Myth Seekers 2: The Sunken City 2022 version ▞▞▞
väga hea ja väga ilus graafika
Ma naudin mängu, armastan tükkide värvi, mida peate leidma, võin veeta tunde seda mängides
Armasta süžeed. Jätab oletama.
suurepärane mäng
Mulle meeldis see mäng väga ja tahaks väga sellist mängu näha. Kas oleks kolmas müüdiotsijate mäng? Ostaks ja mängiks hea meelega.Suurepärane mäng, suurepärane graafika ja ka suurepärane süžee.
Suurepärane mäng siiani. Mitte liiga lihtne, kuid piisavalt nauditav.
See oli hea mäng
Suurepärane mäng, mis mulle meeldib, kuidas see mängib.
Minu jaoks oli see lihtsalt ok mäng
Veel üks suurepärane mäng Artifex Mundilt!
Dino Tamers - Jurassic Riding MMO Adventure evez
Naudin aitäh
The Myth Seekers 2: The Sunken City রোমাঞ্চকর cwi
The Myth Seekers 2: The Sunken City Περιπέτεια gmq
Suurepärane mäng
halb helikvaliteet kuni 7/8 mänguni, siis heli paranes, kuid mitte palju. Mulle oleks meeldinud boonusmängu mängida! Nautis selle mängu mängimist! soovin, et see oleks veidi pikem!!
Suurepärane!
Ma tõesti nautisin seda mängu selle eest, mis mul on. "Demo" on väga lühike. Kus on nüüd täismängud. Varem suutsin terve mängu lõpetada ilma, et oleksin pidanud n maksma ja praegu ma ei maksa. Eemaldan.
igav
Tõesti ilus ja päris pikk. veetsin mõnikord minuteid lihtsalt asukohti vaadates – hämmastavad värvid ja nii palju detaile. sa teed seda väga hästi. soovin, et oleks rohkem interaktiivseid mänge, kus on vaja objekte ükshaaval leida ja kasutada, mitte primitiivsete HOG-ide asemel, kuid väga hea meel, et oli asendaja - kahesuguse kaardimäng.
tõesti hea mäng
Lahe mäng
Sundsulgub, kui avan rakenduse, nii et ma ei saa mängu mängida. Ma ei hindaks seda ühe tärniga, kui ma ei peaks seda tegema. Parandage palun võimalikult kiiresti.
mäng peatus
The Myth Seekers 2: The Sunken City ጀብዱ exu
Ma tõesti naudin seda mängu. Graafika ja süžee on imelised. Ainus tõrge on siis, kui tegemist on laoüksuse lisamisega puslele või stseenile, kui see pole täpselt õiges kohas, see ei tööta ja kui ma lõpuks pean vihjet kasutama (mida ma vihkan teha), rakendab see seda õigesti kuhu ma seda kogu aeg pannud olen.
Armastan seda
Veel üks suurepärane mäng. Täiesti imenduv ja hea hind, kui soovite osta
Armastan mängu väga
suurepärane mäng, palun jätka samaga
tore mäng, häbi, sa pead selle eest maksma
äge mäng
Sarja järjekordne suurepärane järg. Kavalalt tehtud ilma üleliigse segamiseta. Lihtne, kuid elegantne. HOS- ja minimängumõistatused on tipptasemel ja nõuavad, et peaksite mõtlema. Täiesti nauditav mäng igal pool.
head mängu vihjed on aeglased
Äge 😊👍😊!!!!!!!🙌📣😘😋😊😍
Üks parimaid mänge, mida ma kunagi mänginud olen
Veel üks suurepärane mäng. Nautis.
Armastan kõiki teie poolt mängitud mänge!
Mõnus mäng, mõnusad kiire laadimise näpunäited
🐻🐽🐷🐔🐮🐗