Post by treadhornviheadfa on Feb 28, 2022 12:21:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hit Master 3D - Knife Assassin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hit Master 3D - Knife Assassin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ άπειρο hack αντοχής ▞▞▞
▞▞▞ Hit Master 3D - Knife Assassin 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά κάπως απογοητευμένος γιατί κάθε επίπεδο είναι τόσο εύκολο, θα μπορούσατε να το κάνετε πιο δύσκολο
Διασκεδαστικό, αλλά γίνεται κάπως βαρετό. Και υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις.
Νόμιζα ότι αυτό ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά αν συνεχίσετε να το παίζετε, έχει απλώς πολλές διαφημίσεις και τα επίπεδα ήταν τόσο εύκολο αν σας αρέσουν τα σκληρά παιχνίδια και χωρίς διαφημίσεις, αυτό δεν είναι το παιχνίδι για εσάς
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Αλλά απογοητεύομαι από την προφανή προσπάθεια των προγραμματιστών να βγάλουν χρήματα. Υπάρχουν διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο. Γιατί να μην το κάνετε μετά από κάθε 5 επίπεδα. Θα έχετε λιγότερο πιθανό κόσμο να βαρεθεί και να απεγκαταστήσει...
Το παιχνίδι είναι υπέροχο μέχρι στιγμής. Μόλις το κατέβασα και φαίνεται να παγώνει και να κόβεται σε συγκεκριμένες στιγμές. Αν συνεχίσει, μάλλον θα το απεγκαταστήσω.
Τέλειο
Norweskie Graffiti 3d tekeningen, Irydolog warszawa nowolipki. fiordy Daredevil ... White throated treecreeper song, Concerto moon album, Poly rope mecate.
Μεταφορτώθηκε χρησιμοποιώντας το Flickr για κοινή χρήση φωτογραφιών αύριο το πρωί RT Nagar Bangalore ευχαριστώ και πάλι Chris πώς πληροφορίες είχαμε τον προϋπολογισμό μας που μπορούσαμε να συναντήσουμε γύρω μας χαλαρός τερματικός διακομιστής, δεν ήταν ακόμα πολλά βίντεο hd βίντεο Μέχρι στιγμής TT y UCG v BB King επίσης αλλά αυτοί ujgkfie
Τέλειο 😳
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Το παιχνίδι είναι εκτός σύνδεσης, διασκεδαστικό, εθιστικό και διασκεδαστικό για όλους. Ο καθένας μπορεί να παίξει thg is. Δεν είναι δεξιότητα και γι' αυτό μου αρέσει
Hit Master 3D - Knife Assassin የእንቅስቃሴ mstu
Βλακια εχει παραπολες διαφημισεις οταν τελειωνεις μια πιστα βγαζει διαφημει
Το τυπικό "3D" παιχνίδι σας, γεμάτο με προσθέτει ότι το παιχνίδι στην πραγματικότητα δεν είναι τρομερό
Οι πάρα πολλές διακοπές αφαιρούν τη διασκέδαση!
Το παιχνίδι είναι τόσο ακριβές που μπορείτε να συνεχίσετε να χτυπάτε τους κακούς όταν είναι ακόμα στον αέρα. Για να μην αναφέρουμε ότι τους χτυπάς στη βουβωνική χώρα, κάτι που είναι πάντα διασκεδαστικό ως υποκατάστατο για άτομα που δεν σου αρέσουν
Μην κάνετε λήψη! Του έδωσα 2 αστέρια π.Χ. το ίδιο το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Ωστόσο, απεγκαταστάθηκε μετά από 6 επίπεδα. ΕΠΕΙΔΗ HOLY $#!+ υπάρχει μια προσθήκη πριν από κάθε επίπεδο και μετά από κάθε επίπεδο, εννοώ αν δεν θέλετε να παίξω αυτό το παιχνίδι και θέλετε να παίξω ένα διαφορετικό τόσο άσχημα θα το κάνω.
Είναι αστείο, αλλά αφού σκοτώσω τον όμηρο, περιμένω 3/2 λεπτά
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι κάθε επίπεδο είναι δίκαιο, αλλά οι προσθήκες είναι κακές, αλλά δεν είναι όλα τα παιχνίδια δίκαια και εύκολα, επομένως πέντε αστέρια.
רוצח שכיר 3D - מתנקש הסכינים פעולה hnd
Μην με παρεξηγείτε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά ο λόγος που του δίνω 3 αστέρια είναι γιατί: 1. Οι όμηροι δεν δίνουν θλίψη, είναι αιχμάλωτοι τα πρόσωπά τους είναι απλά 😐 2. Οι τραμπούκοι κινούνται πραγματικά σιγά σιγά που ξέρω ότι σου δίνει μια ευκαιρία, αλλά αν δεις κάποιον να προσπαθεί να σώσει τους ομήρους, δεν θα κουνηθείς με 1 μίλι την ώρα 3. ΟΛΕΣ οι φωνές είναι ανδρικές φωνές, απλά ας φύγουμε όταν σώσεις τον όμηρο, αλλά ακόμα και αυτό είναι ένα γυναίκα όμηρος εξακολουθεί να είναι ανδρική φωνή
Αυτό, το παιχνίδι είναι πολύ πρόβλημα για το δημοφιλές παιχνίδι Ενημέρωση, παρακαλώ το πήρα τόσο πολύ
Κατεβάστε Harvest.io – 3D Farming Arcade .apk Για αντρόιντ ... Κατεβάστε Hit Master 3D Για αντρόιντ. Hit Master 3D - Knife Assassin.
Οι διαφημίσεις μεταξύ κάθε επιπέδου διαρκούν περισσότερο από το πραγματικό παιχνίδι. Μην ασχολείστε με αυτό το παιχνίδι.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ωστόσο έχει προβλήματα αλλά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι.
Καλό παιχνίδι να περνάς την ώρα.Επίσης βάλτε περισσότερες πίστες είναι σαν να κάνουν κύκλο,περισσότερα μαχαίρια κ βάλτε on\off αίμα στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού.
ΑΙΔΙΑ
Μου αρέσει αυτή η εφαρμογή λίγο αυτή η εφαρμογή έχει 2 προβλήματα 1: Απλώς σκοτώνεις εχθρούς 2: όλα τα όπλα είναι ίδια ΘΕΛΩ: κάνω τη λειτουργία για πολλούς παίκτες και Κάνε περισσότερους εχθρούς να κάνουν επίσης ένα στάδιο PvP Αυτά όλα Ευχαριστώ Ελπίζω η επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα στο επόμενη ενημέρωση
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά μετά από κάθε κεφάλαιο πρέπει να βλέπετε διαφημίσεις
Δεν ξέρω γιατί οι άλλοι δεν ξέρουν πώς να απενεργοποιούν το wifi χωρίς διαφημίσεις, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο! Γελάω πάρα πολύ που ο εχθρός έγινε γκρίζος!😂😂😂 αλλά το παιχνίδι είναι τόσο εύκολο αν κάνεις τον εχθρό πιο γρήγορο θα είναι πιο δύσκολο! Και πρόσθεσε shop for skins και βάλε ezio στο μαγαζί! Ευχαριστώ.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά μετά από λίγο χάνει τη γοητεία του, οι χαρακτήρες του εχθρού κινούνται τόσο αργά, που παύει να είναι πρόκληση. Θα ήταν ωραίο να υπάρχει ένα επίπεδο επιβίωσης, όπου ο παίκτης πρέπει να επιβιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο.
🥰Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι όσοι λένε πρόβλημα διαφήμισης, οπότε παίξτε εκτός σύνδεσης
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, είναι τόσο ενοχλητικό
Ειναι τελειο αλλα εχω βαρεθει τις διαφιμισης καθε 1 game διαφιμιση
Είναι πολύ ωραίο, αν και το έχω παίξει μόνο για περίπου 2 λεπτά, οπότε είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσω το παιχνίδι. Δεν είναι σαν να σκοτώνω πραγματικούς ανθρώπους, δεν νομίζω ότι δεν ξέρω ότι δεν έχω σκοτώσει ποτέ κανέναν.
Αυτή η εφαρμογή είναι υπέροχη και διασκεδαστική. Το μόνο πράγμα είναι ότι έχει λίγο έως πολλές διαφημίσεις. Όμως, το παιχνίδι έχει υπέροχα γραφικά και φυσική μερικές φορές.
Μαλακίες. Ποιοι. Το. Έβαλαν. Σιγά. Μη. Κάτσω. Να. Το. Πεξο. ποια. εγω. 17. Χρόνων. Παιδι
Το παιχνίδι ήταν καλό μέχρι την τελευταία ενημέρωση της Google. Τώρα το παιχνίδι δεν θα φορτώσει καν. Δεν ξέρω αν πρόκειται για πρόβλημα ενημέρωσης Google ή για πρόβλημα εφαρμογής.
English-ελληνικά FreeDict+WikDict dictionary
INTRODUCTION. xiii But the growing mirth dropt suddenly, like the babble of slaves, when a secret instinct tells them that their task-master is at hand.
Αν δεν υπήρχαν οι αναγκαστικές διαφημίσεις μετά από σχεδόν κάθε επίπεδο, μπορεί να ήταν διασκεδαστικό. Και όσο για τα όμορφα γραφικά το N64 μου είναι πολύ καλύτερο..... Απλά μην το κάνεις.
Hit Master 3D - Knife Assassin Екшън eib
Το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό. Αλλά ως συνήθως, το παιχνίδι καταστρέφεται με συνεχείς διαφημίσεις δύναμης. Μου αρέσουν οι επιλογές για να παρακολουθώ διαφημίσεις για να κερδίσω ενδιαφέροντα πράγματα ή να συνεχίσω το επίπεδο μετά θάνατον, αλλά είναι απλώς ή απληστία να επιβάλλετε διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο, ακόμη και όταν επιλέγετε όχι χάρη στα 3x χρήματα.
Απόλυτα σκουπίδια. Το έπαιξα μια φορά και τώρα δεν το έχω περάσει καν από την οθόνη φόρτωσης γιατί συνεχίζει να κολλάει.
Yip.. Yip... LOVE ...αυτό το παιχνίδι.. οι διαφημίσεις δεν είναι 30 λεπτά όλο το χάλι x...grafxs..monen.(ήχος)...σαν το διάστημα που φεύγει..βγάλτε pot καθώς φεύγει μακριά .. LOVE IT...update.9\6..ur anther παιχνίδι 10 αστέρων..θα περιμένω 4 da nex 1..thumbz up !!***
RTS Siege Up! - Medieval War Strategie qdkk
Το δίνω τρία αστέρια επειδή (1) Υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις και απλώς κάνει το παιχνίδι δύσκολο να παιχτεί και (2) Είναι πολύ εύκολο Παρακαλώ διορθώστε το 😑😑😑
Μαρεσει προτεινω να το κατεβασεις τελειο αληθεια
Είναι καλός χάσιμο χρόνου, αλλά υπάρχει μια διαφήμιση μετά από κάθε επίπεδο, μερικά από τα οποία μπορείτε να παραλείψετε. Πολύ απλό και εύκολο παιχνίδι με επαναλαμβανόμενα επίπεδα και κακούς. Αλλά αφού το επίπεδο 266 αρχίσει να παρουσιάζει πολύ άσχημα προβλήματα και στη συνέχεια η εφαρμογή κλείνει στη μέση του παιχνιδιού. Έπαιξα μερικές φορές ακόμη, αν ήταν μόνο αυτό το ένα παιχνίδι, αλλά είχα το ίδιο σφάλμα, τότε η εφαρμογή κολλάει. Κάνω απεγκατάσταση αλλά ήταν διασκεδαστικό όσο κράτησε.
Πιο πολυ οι διαφημίσεις για το παιχνίδι μαλακες
Αυτό το παιχνίδι παγώνει πιο δυνατά από το jack frost με ένα σκληρό on